Centres Cívics Vic

’30 ANYS DE BOLA DE DRAC’, AMB ORIOL ESTRADA

1a activitat del programa Més Nits 2020 a Can Pau Raba

Amb ple de places disponibles, Oriol Estrada ha portat a terme la xerrada sobre el manga i anime d’Akira Toriyama en el marc del programa de cultura oriental Més Nits que organitzen els Centres Cívics de Vic i el Festival Nits de cinema oriental. L’activitat ha significat el retorn de l’activitat cultural al jardí de Can Pau després del tancament del passat mes de març.

Oriol Estrada, divulgador cultural, comissari del Saló del Manga de Barcelona i autor del documental Songokumanía: el Big Bang del Manga, entre d’altres, ha fet un repàs als detalls de l’arribada de Bola Drac a la televisió catalana, després de posar el manga i anime de Toriyama en el context japonès.

L’impacte i la significació de Son Goku, Bulma, Krillin i companyia han anat aflorant a partir de dades, detalls i anècdotes de tot tipus, davant d’un públic en el qual es comptaven diverses generacions de fans.

A la part final de l’activitat ha tingut lloc un torn obert de preguntes per satisfer dubtes i curiositats entorn la sèrie.


Moltes gràcies a l’Oriol i al públic assistent.