Centres Cívics Vic

JORNADA AMB MOTIU DEL DIA DE L’ORGUL LGBTI (27 DE JUNY A SANT PERE DE CASSERRES)

L’Oficina Tècnica d’Igualtat de Gènere i LGTBI de Vic- Osona (OTIG) i l’Associació LGTB Talcomsom us conviden a participar a la jornada entorn el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI.

La campanya  d’aquest any, Els cims pels drets LGBTI, està organitzada pel Consell Nacional LGBTI, la xarxa SAI LGBTI (Serveis d’Atenció Integral) i les entitats LGBTI de Catalunya (llegir més).

Aquesta acció té la finalitat de posar la bandera de l’arc de Sant Martí en el cim o lloc emblemàtic de la població i/o comarca. La idea del cim té el paral·lelisme amb l’esforç de la pujada per aconseguir la fita, el camí costerut d’uns drets que gràcies a la constància d’entitats i administracions, any rere any, d’ençà d’aquell no gaire llunyà 2014, hem estat treballant conjuntament per assolir. Per tal d’avançar, revisem allò que hem realitzat, parem, prenem forces, fem voleiar la bandera i omplim-nos d’orgull, només així sabrem allò que ens queda per fer plegats en el camí cap als drets de les persones LGBTI.

L’OTIG i l’Associació LGTB Talcomsom han organitzat una jornada a escala comarcal, a la que estan convidats els ajuntaments, professionals, entitats i ciutadania. La trobada serà diumenge 27, a les 17:00, el Monestir de St. Pere de Casserres, on es faran diferents activitats que detallem en el cartell de continuació.