Centres Cívics Vic

ACTIVITATS D’OSONAMENT PEL DIA MUNDIAL DE L’ART

Amb motiu del Dia Mundial de l’Art, Osonament organitza tallers oberts a tothom.

‘El Dia Mundial de l’Art es celebra el 15 d’abril, amb l’objectiu de promoure la consciència de l’activitat creativa. Es va escollir aquest dia perquè coincideix amb el naixement de Leonardo Da Vinci, figura important en el món de l’art i en d’altres àmbits, i símbol de pau, llibertat, d’expressió i multiculturalisme.

L’art i la salut mental són dos conceptes que des de fa molts anys es relacionen, reconeixent els beneficis que l’art i la creativitat poden aportar tant a nivell de benestar emocional a les persones de manera individual com en la relació i cohesió social.

Osonament és una entitat que històricament ha utilitzat diferents propostes artístiques per al procés de recuperació i l’acompanyament de les persones amb problemes de salut mental i addiccions. Per a la recuperació, un altre element important és la participació a la comunitat i, per fer-lo possible, el foment d’una societat més inclusiva i sensibilitzada amb els problemes de salut mental.

Per tots aquests motius, aquest 2024, Osonament s’anima a commemorar el Dia Mundial de l’Art amb una setmana plena de propostes artístiques. L’objectiu és promoure la participació en diferents tallers artístics i gaudir dels beneficis de l’art. Els tallers estan oberts a les persones ateses a la pròpia entitat, les seves famílies i a qualsevol persona de la comunitat amb algun interès artístic’.

Al Centre Cívic acollim l’activitats següent:

  • ‘Art teràpia: Expressa’t amb l’art’, dimecres 17 d’abril, a les 10 h.
  • ‘Taller de teatre’, dimecres 17 d’abril, a les 16.30 h.
  • ‘Viatge sonor meditatiu’, divendres 19 d’abril, a les 15.30 h.

Us convidem a participar-hi.

Consulteu programa d’activitats.