Centres Cívics Vic

ARCADI OLIVERES: ‘L’ECONOMIA AL SERVEI DE LES PERSONES’

Activitat gratuïta del programa PROPOSTES. Dimecres 29 de gener, a les 19h, al CCVIC Can Pau Raba.

El conegut economista i activista s’aproxima a l’economia posant com a centre el benestar de l’individu. És possible un sistema on la satisfacció de les necessitats de les persones i dels pobles estigui per sobre del lucre i del creixement? Cap on apunten els models alternatius d’economia social i comunitària?

Arcadi Oliveres

Doctor en Ciències Econòmiques. Professor titular del Departament d’Economia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona. Professor en diferents doctorats, màsters, postgraus i assignatures de lliure elecció a la UB, UPC, URV, UdLl, UdG. President del Patronat de la Universitat Internacional de la Pau de Sant Cugat del Vallès. Membre de la Societat Catalana d’Economia. President de Justícia i Pau a Barcelona de 2002 a 2014 Co-Impulsor del moviment social Procés Constituent.

Autor de diversos llibres com El meu camí cap a la utopia (Angle editorial, Barcelona, 2008) o Diguem prou! (Angle editorial, Barcelona, 2012). Ha publicat en els camps de recerca següents: relacions Nord-Sud, deute extern, comerç internacional, cooperació al desenvolupament, governabilitat econòmica mundial, mundialització, ètica i economia, economia de la defensa, despesa militar, indústria i comerç d’armament, reconversió, desarmament versus desenvolupament…

Activitat gratuïta, amb entrada lliure, fins a completar l’aforament de la sala.

Consulteu el programa PROPOSTES CCVIC d’hivern.