Centres Cívics Vic

CAMINADA POPULAR ‘FENT CAMÍ’

Vic celebra el Dia Internacional de les persones amb Diversitat Funcional

L’Ajuntament de Vic i la Taula d’entitats de Diversitat Funcional de Vic han organitzat dos actes per celebrar aquesta jornada: la caminada popular ‘Fent camí’ que tindrà lloc el diumenge 27 de novembre i recorrerà els entorns de la ciutat de Vic. També una conferència sobre la privació lingüística que es durà a terme el dimecres 30 de novembre.

L’hora d’inici de la caminada serà a les 10:00 del matí i en els tres casos el punt de sortida i de finalització serà el recinte firal el Sucre (carrer de la Llotja 7).

Les inscripcions es poden fer en línia a través d’aquest enllaç per un cost de 5 €, i també hi ha l’opció de fer-les presencialment i de forma gratuïta als següents punts:

  • Centre Cívic Santa Anna (C. del Tagamanent, 1)

De dilluns a divendres de 9 del matí a 8 del vespre.

  • CESS UVIC – UCC (C. Miquel Martí i Pol, 1)

De dilluns a dijous de 9 del matí a 2 del migdia.

  • Fundació Humanitària Dr. Trueta (C. Narcís Monturiol, 31. Gurb)

De dilluns a divendres de 8 del matí a 3 de la tarda.

  • ONCE (C. Bisbe Morgades, 8)

De dilluns a divendres de 9 del matí a 1 del migdia.

  • Osonament (C. Josep Maria Selva, 2)

De dilluns a dijous de dos quarts de 9 del matí a les 7 de la tarda, i els divendres de dos quarts de 9 del matí a 3 de la tarda. 

  • ADFO (C. Sant Pere, 9)

De dilluns a dijous de dos quarts de 9 del matí a dos quarts de set de la tarda, i els divendres de dos quarts de nou a dos quarts de tres de la tarda

El mateix dia de la cursa, una hora abans, també es podran fer inscripcions per un cost de 10 €. El nom de la caminada “Fent camí” fa referència al compromís compartit del conjunt de la ciutadania per garantir que totes les persones estiguin incloses en la vida social de la ciutat.

Informació ampliada de les activitats aquí.