Centres Cívics Vic

Cita amb el Carnaval Vic Barris

El proper dissabte 26 de març al matí, a partir de les 10 h, tindran lloc els actes i la cercavila del carnaval popular i familiar Vic Barris.

Les Associacions de Veïns dels barris d’Osona i de l’Horta Vermella i Festes Osona organitzen un any més un carnaval popular i familiar pels barris del sud de la ciutat.

Agenda d’actes:

  • A les 10 h – Concentració de les comparses al carrer Manel Carrasco i Formiguera, on es llegirà el pregó del gran rei Carnestoltes
  • A continuació, inici de la cercavila, que enguany comptarà amb el grup de la Banda Juvenil de Vic per amenitzar la festa; Recorregut pels carrers de l’Horta Vermella, l’Estadi i el Remei, fins arribar, a les 12 del migdia, a la Rambla Tarradellas.
  • A les 12 h – A la Rambla Tarradellas, fi de festa amb balls i entrega de premis a la millor comparsa i a les millors disfresses.

Des de Festes Osona s’organitza un grup de sortida des del barri d’Osona, obert a tots els nens i nenes del barri. El punt de trobada serà a davant del centre cívic de la Plaça d’Osona a les 9.15 h, on ja els esperaran els monitors, i on es tornarà a les 14 h aproximadament. Per a més informació: 621 275 166 (Alan)