Centres Cívics Vic

CONTINGUTS DE CUINA PER GAUDIR EN LÍNIA

Els Centres Cívics de Vic hem publicat el recull ‘Activitats 2.0’, en el qual hi podeu trobar iniciatives i recursos de diversos professionals que han format part de les nostres programacions.

Anirem ampliant la llista i recollirem les propostes que ens feu arribar a ccmontseny@vic.cat.

Aquesta setmana us presentem Osona cuina, un grup de cuiners de la comarca d’Osona alguns dels quals han passat per la cuina del CCVIC El Montseny al llarg d’aquests anys.

Podeu trobar les receptes que elaboren durant aquest confinament al seu canal d’Instagram https://www.instagram.com/osonacuina/

L’Eduard Aliberch de Cal Jutge, un dels cuiners que ha format part en diverses ocasions de la nostra programació, també ens proposa algunes receptes en el seu canal d’Instagram https://www.instagram.com/caljutge/ i ens repta a fer un menú especial per Sant Jordi. Us animeu?

Entre les xarxes també trobem a l’Oriol Sala del Gravat, amb qui no vam poder finalitzar el taller que estava impartint a causa de la crisi, però el podeu continuar seguint al seu canal d’Instagram https://www.instagram.com/elgravatvic/.

Cuina amb en Jordi. Així ens convida en Jordi de l’Arka Restaurant a cuinar a través del seu canal d’Instagram https://www.instagram.com/arkarestaurant/, en el qual trobarem una varietat de receptes.

A finals de març una de les propostes programades era la masterclass “La cuina de Can Jubany”, la qual no es va poder portar a terme però esperem poder-la reprogramar en un futur. Així i tot, i tanmateix esperant que tot torni a la normalitat, podem gaudir de les receptes que ens proposa en Nandu Jubany diàriament en el seu canal d’Instagram https://www.instagram.com/nandujubany_oficial/.

#QuedatACasa