Centres Cívics Vic

CRIBATGES MASSIUS AL CAP VIC NORD I AL CAP VIC SUD PER DETECTAR POSITIUS ASSIMPTOMÀTICS

Al barri dels Caputxins es porten a terme al CAP Vic Nord (carpa situada a la plaça Divina Pastora, 6), dimarts 1 de desembre de 10 a 14 h i dimecres 2 de desembre de 15 a 19 h).

El Departament de Salut farà un cribratge intensiu en dues carpes habilitades davant del CAP Nord i Sud de  Vic aquest dimarts i dimecres, 1 i 2 de desembre. La campanya ha de servir per detectar tants positius asimptomàtics com sigui possible i tallar les possibles cadenes de transmissió de la pandèmia quan ja s’ha superat el pic de la segona onada.

La principal novetat, a diferència del cribratge massiu fet a finals d’agost, és que es faran testos ràpids d’antígens, i no proves PCR, perquè en menys de 20 minuts es puguin saber els resultats.

Els cribratges es faran dimarts, dia 1 de desembre, de 10 del matí a 2 del migdia i dimecres, dia 2 de desembre, de 3 a 7 de la tarda a les carpes del CAP Nord (plaça Divina Pastora, 6) i CAP Sud (passatge Pla del Remei, 10).

La campanya forma part de diversos testos massius que es portaran a terme en diferents municipis d’Osona i de Catalunya i es demana la màxima participació en aquestes proves ja que és molt important poder obtenir el major nombre de resultats per frenar la pandèmia.

La prova és gratuïta i per fer-la caldrà tenir 16 anys o més i facilitar noms i cognoms, adreça, telèfon de contacte i, si se’n disposa, presentar la Targeta Sanitària Individual (TSI).

Més informació a www.vic.cat.