Centres Cívics Vic

CRÒNICA DE LA RUTA DEL BARROC

Dissabte passat, dia 13 de maig es va realitzar la Ruta Musical del Barroc de Vic, preparada per l’Orfeó Vigatà

La Ruta Musical pel Barroc de Vic va ser impulsada per l’Orfeó Vigatà i originalment s’havia d’haver realitzat abans de la pandèmia, però finalment ha estat aquest 13 de maig passat.
La direcció musical va anar a càrrec de Daniel Antolí que va dirigir el cor de l’Orfeó i l’orquestra Camerata de Música Catalana. Van oferir peces de Bach, Buxtehude, Vivaldi i Purcell. A diverses peces va cantar la soprano solista Mariana Carrilho. Les localitzacions barroques van ser presentades per Xavier Cervera i van ser: la sala de consistori de la Casa de la Ciutat, l’església dels Dolors amb el seu orgue històric, l’església de Santa Teresa i la sala Educadors del Palau Bojons.
La ruta va ser teatralitzada sota la direcció artística de Pep Simon.

Tant el passi del matí com el de la tarda van exhaurir les entrades i la benvinguda pluja no va impossibilitar fer els trajectes d’una localització a l’altra. El públic va poder gaudir d’uns concerts breus magnífics i va poder conèixer millor el patrimoni històric de Vic amb la visita de les dues esglésies i dues cases barroques.