Centres Cívics Vic

CRÒNICA DEL LLENGUATGE DE LES FLORS

Primer taller de flors online, el passat dijous dia 11 de febrer

El passat dijous 11 de febrer, es va portar a terme el taller de flors preservades, a causa de les restriccions vigents, el taller es va impartir
online.

Tot i així les participants van poder seguir les indicacions de la tallerista alhora de poder desenvolupar l’activitat. El material es va demanar amb antelació i van poder-ho venir a buscar al centre cívic dins els horaris establerts, per tant, tothom tenia el material a casa el dia de l’activitat.

Es va començar buidant la lletra de cartró, per tal de poder-hi encabir una espuma a dins, posteriorment es van anar fent ramets petits de flors preservades, i lligats amb filferro, ja que d’aquesta manera permetia que es clavessin millor a l’espuma, així doncs, la lletra va anar quedant coberta de flors, amb uns resultats realment bonics.

Tots i les directrius que van poder seguir durant tot el taller, i les preguntes que podien anar fent, la combinació de colors alhora de col·locar les flors, la van poder escollir, d’aquesta manera, cada treball és únic i original.

Gràcies a totes les participants i a la Irene Martín per fer-ho possible!