Centres Cívics Vic

CRÒNICA DEL MONOGRÀFIC ‘CREACIÓ PARTICIPATIVA DE CANÇONS’

El passat divendres 11 de febrer va tenir lloc al Centre Cívic Santa Anna, el taller monogràfic ‘Creació participativa de cançons’.

Els cantautors Guillem Roma i Mariona Castells d’Ànana Música van dur a terme el monogràfic ‘Creació participativa de cançons’, una sessió de jocs i dinàmiques per a crear música i lletres.

El monogràfic estava dissenyat com una sessió participativa per a adults i també per a públic familiar. Els participants aportaven les seves frases personals, de les quals en va sortir una cançó composta entre tots ells. També van cantar, ballar, inventar, jugar amb el ritme i les melodies. La cançó creada va ésser enregistrada i es va distribuir a tots els assistents.

Per acabar la Mariona i en Guillem van cantar algunes Ànanes, el que defineixen com cançons de vida transformades a partir de l’amor, la música i la lletra de la qual parlen de tu, del que sents i de qui ets en essència.

Us deixem els enllaços a les pàgines d’Ànana Música, Mariona Castells i Guillem Roma per si voleu consultar més informació: http://www.ananamusica.com/ i http://www.guillemroma.com/