
CRÒNICA DEL MONOGRÀFIC ‘CUINA CREATIVA DE PRIMAVERA
Activitat inclosa en la programació de primavera 2023 dels CCVIC
Aquest dissabte ha tingut lloc un monogràfic portat a terme per Myrto Kalle i Mengem Osona. Sota el títol ‘Cuina creativa de primavera. Receptes de temporada amb un toc grec’, la Myrto va elaborar receptes versàtils, fàcils i delicioses amb productes que podem trobar a la botiga de Mengem Osona, tots ells ecològics, de proximitat i de temporada. Aliments directes de la pagesia i elaborats artesanalment. La Myrto, que és d’origen grec, va explicar que a Grècia s’acostuma a cuinar amb productes de temporada i que els aliments són molt propers, és per aquest motiu que li agrada la idea de consumir productes pròxims i directes del productor.
Les receptes que va elaborar són:
- Tzatziki
- Kolokythopita – pastís de carbassó
- Dolmadakia amb bledes
- Melmelada de maduixa sense sucre
Us deixem un recull d’imatges de les receptes elaborades.





