Centres Cívics Vic

Crònica del monogràfic ‘És Carnestoltes!’

El divendres passat dia 25 de febrer va tenir lloc el taller monogràfic per a infants ‘És Carnestoltes!’, al Centre Cívic Plaça d’Osona, dins del programa Tallers d’Hivern dels CCVIC

De la mà de Casa d’Oficis de Vic, l’aula dels tallers de manualitats del centre cívic de la Plaça d’Osona es va convertir aquest divendres passat en una petita festa artística de carnestoltes. La quitxalla que va assistir al taller va fer força gresca mentre feia les seves creacions i participava a les diverses activitats organitzades.

Els petits assistents es van dividir en grups. Mentre uns creaven caretes de carnaval amb els seus personatges preferits, pintant i retallant, als altres els maquillaven amb un acabat realment professional; Després els esperaven perruques, accessoris i un mirall on es van divertir emprovant-se coses, i un fotocall decorat amb motius de carnestoltes on els van fer una fotografia de record que els van donar ja impresa.

En acabat es van asseure tots junts a mirar unes projeccions d’animacions de carnaval i a posar en comú les seves impressions. Abans de marxar, les monitores de Casa d’Oficis els van repartir unes magdalenes individuals boníssimes fetes pel grup de cuina de Casa d’Oficis.

Casa d’Oficis és un programa de formació i treball organitzat per l’Ajuntament de Vic i subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als barris i cofinançat pel Fons Social Europeu.

El programa està adreçat a joves, amb l’objectiu principal de millorar les seves possibilitats d’inserció laboral; L’última edició s’ha centrat en les especialitats de cuina, animació sociocultural i turística i manteniment.

En aquest cas, les joves del grup d’animació sociocultural i turística, amb les seves professores, van organitzar i portar a terme aquest taller monogràfic.