Centres Cívics Vic

CRÒNICA DEL TALLER MONOGRÀFIC “ESTAMPACIÓ EN TOTEBAGS”

El passat dijous dia 28 d’abril va tenir lloc el taller monogràfic ESTAMPACIÓ EN TOTEBAGS, dins del programa Tallers Primavera 2022 dels CCVIC, al Centre Cívic Plaça d’Osona

De la mà de l’equip professional de Kiwe Estudi Gràfic del carrer de la  Riera de Vic, especialitzat en disseny, il·lustració, estampació i lettering, les dinou participants al taller monogràfic ESTAMPACIÓ EN TOTEBAGS, en aquest cas tot noies, van aprendre ahir a fer-se els seus propis segells per a estampar roba amb tinta per a tèxtil, en aquesta ocasió, ecològica.

Després d’unes explicacions bàsiques de disseny per tal de disposar atractivament els patrons de dibuix a sobre de la totebag, les assistents van començar per projectar sobre paper les figures que després marcarien a la seva bossa. Amb l’ajuda de gúbies i cúters van plasmar aquestes figures donant forma a les planxes de blue carving, unes planxes de vinil flexible i suau que esdevindrien els seus segells, totalment personalitzats i al seu gust.

Es van crear segells de formes molt diverses, per formar després uns patrons a sobre de les totebags amb uns dissenys molt diferents entre ells, d’acord amb la creativitat de cadascú, amb la guia experimentada de l’equip de Kiwe Estudi Gràfic.

Un cop fets els segells se’ls va anar aplicant la tinta ecològica dels colors escollits amb uns rodets, i es van anar composant els dissenys d’estampats a sobre de la roba. Un cop acabades d’estampar les totebags es van assecar, i les participants se les van emportar podent utilitzar-les immediatament.

Va ser un taller divertit i dinàmic on les participants van anar compartint les seves idees animadament tot seguint les indicacions de l’equip de Kiwe Estudi Gràfic.