Centres Cívics Vic

CRÒNICA DEL MONOGRÀFIC “LA CUINA DEL BARRI. ELABORACIÓ PARTICIPATIVA DE RECEPTES DE L’ÍNDIA”

Una nova edició de “La cuina del barri” a càrrec de l’Associació Casal Claret

El passat dijous 29 de setembre va tenir lloc una nova edició del monogràfic “La cuina del barri”. En aquesta ocasió, vam poder conèixer un dels plats típics del nord de l’Índia: el Shashi Paneer.

El Shashi Paneer és una salsa que s’elabora amb anacards i algunes espècies com el clau i el cardamom o gra del paradís. Un dels protagonistes de la recepta és el Paneer, un formatge fresc originari de l’Índia que és semblant al mató o al recuit.

Aquesta recepta acostuma a anar acompanyada de roti, chappati o altres pans hindús, o també amb arròs basmati, que és com es va emplatar i servir en el taller.

Per altra banda, també van elaborar una recepta senzilla i refrescant: un lassi de mango. Una beguda típica de la regió del Panjab a base de iogurt i mango i anacards per sobre.

Tot seguit, els assistents van poder degustar i menjar un plat d’aquesta deliciosa i exòtica recepta originària del Panjab.