Centres Cívics Vic

CRÒNICA DEL MONOGRÀFIC ‘TORRONS ARTESANS’

Activitat que forma part del programa de tardor dels Centres Cívics de Vic

Dilluns va tenir lloc el monogràfic de cuina ‘Torrons artesans’ a càrrec de Lluc Crusellas, xef pastisser del Carme Pastisseria de Vic. Recordem que en Lluc recentment ha guanyat el premi The World Chocolate Masters, convertint-se així en el millor artesà de xocolata del món durant els pròxims 3 anys. Va ser tot un plaer poder-lo tenir entre nosaltres i gaudir d’una classe amb ell.

Acompanyat de la Sènia Villalustre, una de les integrants del seu equip, en Lluc va mostrar als assistents les tècniques i secrets per elaborar a casa aquest dolç tradicional nadalenc com també saber quines són les característiques de cada ingredient i la seva funció. Durant el monogràfic es van elaborar 3 tipus de torrons: el de neules, el de ganache 70% i el de gema.