Centres Cívics Vic

CRÒNICA DEL TALLER “ARROSSOS I FIDEUADES”

El taller ha tingut una durada de dues sessions i s’ha portat a terme a la cuina del CCVIC El Montseny

Ahir dimarts va tenir lloc la segona sessió d’ “Arrossos i fideuades” amb el cuiner David Sanglas.

En la primera sessió, que es va portar a terme el dimarts 31 de juny, les receptes elaborades van ser :

  • arròs cremós d’ostres (un arròs estil rissoto, però sense formatge)
  • arròs de presa ibèrica

Per la segona sessió, les fideuades van ser les protagonistes de la tarda:

  • arròs de calamars de llauna i salsitxes
  • fideuada de cap i pota
  • fideuada de peu de porc amb trompetes. Aquesta és una recepta del manlleuenc Manel Molera que durant molts anys va ser el xef del Restaurant Torres Petit i la Fonda Torres. El llibre està editat a través del projecte editorial de l’Associació Tapís.

Durant aquestes dues sessions en David ha elaborat arrossos innovadors amb productes de proximitat, a la vegada que ens ha mostrat i explicat consells pràctics per tal de no passar massa hores a la cuina cuinant, però que el resultat siguin uns arrossos deliciosos i unes fideuades boníssimes.