
CRÒNICA DEL TALLER “ARROSSOS I FIDEUADES”
El taller ha tingut una durada de dues sessions i s’ha portat a terme a la cuina del CCVIC El Montseny
Ahir dimarts va tenir lloc la segona sessió d’ “Arrossos i fideuades” amb el cuiner David Sanglas.
En la primera sessió, que es va portar a terme el dimarts 31 de juny, les receptes elaborades van ser :
- arròs cremós d’ostres (un arròs estil rissoto, però sense formatge)
- arròs de presa ibèrica
Per la segona sessió, les fideuades van ser les protagonistes de la tarda:
- arròs de calamars de llauna i salsitxes
- fideuada de cap i pota
- fideuada de peu de porc amb trompetes. Aquesta és una recepta del manlleuenc Manel Molera que durant molts anys va ser el xef del Restaurant Torres Petit i la Fonda Torres. El llibre està editat a través del projecte editorial de l’Associació Tapís.
Durant aquestes dues sessions en David ha elaborat arrossos innovadors amb productes de proximitat, a la vegada que ens ha mostrat i explicat consells pràctics per tal de no passar massa hores a la cuina cuinant, però que el resultat siguin uns arrossos deliciosos i unes fideuades boníssimes.








