Centres Cívics Vic

CRÒNICA DEL TALLER ‘QUAN LES DONES CANTEN’

Dijous dia 16 de juny va tenir lloc l’última sessió del taller “Quan les dones canten”, dins del programa Tallers Primavera 2022 dels Centres Cívics de Vic, al Centre Cívic Santa Anna.

El CCVIC Santa Anna va acollir l’última sessió de l’activitat de cant coral ‘Quan les dones canten’, del programa de primavera de CCVIC, amb una magnífica demostració de tot el que han après amb l’Àngels Biosca, responsable del taller. 

Les assistents han pogut sentir la màgia de compartir sentiments a través del cant, han gaudit de moments d’esbarjo i de connexió amb elles mateixes, mentre prenien contacte amb la tècnica vocal bàsica i els fonaments del llenguatge musical. S’han cantat cançons d’un repertori cultural variat, que afavoreix la música popular i que engloba diverses parts del cicle de la vida de les dones, com la infantesa, el descobriment de l’amor, el casament, la maternitat, els treballs, etc. connectant la idea de ser dona d’abans i d’ara i creant un ambient de confiança que ha permès debats enriquidors a les sessions.