Centres Cívics Vic

CRÒNICA: ‘UN VIATGE PER LA HISTÒRIA DE VIC’

Divendres 23 d’abril ha tingut lloc ‘Un viatge per la història de Vic‘, la primera de les PROPOSTES de primavera dels Centres Cívics de Vic organitzada en col·laboració amb Vic Turisme i Vicpuntzero.

Una quinzena de persones han gaudit de l’experiència Vicpuntzero, guiats en exclusiva per Xavier Cervera.

El punt de trobada per a la visita guiada ha estat el carrer Cardona i el recorregut ha començat a l’Església de la Pietat.

En Xavier Cervera, es confessa un enamorat de Vic: “L’interès per l’anècdota, el relat oral, el testimoni humà recollit en múltiples converses informals han esdevingut un pòsit personal, que vol posar al servei de tots aquells a qui, com jo mateix, els agrada de preguntar-se què s’amaga rere les pedres que ens envolten”

En aquesta visita, Cervera ha engrescat a les persones que l’escoltaven fent-los passar una bona estona i ensenyant-los a gaudir de la història, la cultura i l’art del Vicpuntzero.

El grup també ha pujat al campanar de la Pietat i ha acabat la visita amb l’audiovisual immersiu ‘Vic, un viatge pel temps i l’art’, que proposa un recorregut per la història de la ciutat de Vic a través de l’art.

Cal destacar que l’activitat ha tingut molt bona acollida. Divendres 30 d’abril es fa una altra sessió amb les persones inscrites en llista d’espera.