Centres Cívics Vic

EL CCVIC JOAN TRIADÚ ACULL LES PRIMERES ACTIVITATS DEL PROGRAMA DE TARDOR

Monogràfic CCVIC: ‘J.R.R. Tolkien i la Terra Mitjana’

Centres Cívics de Vic

El Centre Cívic Joan Triadú comença a desplegar les seves propostes del programa trimestral dels Centres Cívics de Vic (CCVic), amb la línia temàtica d’humanitats. Aquests primers tallers i monogràfics tenen les places exhaurides.

Divendres, 14 d’octubre, ha tingut lloc la 1a sessió del taller ‘escriptura’, a càrrec de Ricard Mirabete. Aquesta activitat facilita les vies d’expressió literària que ens permetin ser qui som quan escrivim, a partir de la redacció i de la lectura de textos poètics i narratius.

L’endemà, 15 d’octubre, el claustre del centre cívic ha acollit el monogràfic ‘J.R.R. Tolkien i la Terra Mitjana’. Miquel Pujol, professor de la Universitat de Vic – UCC ens ha acostat a la biografia i a la figura literària de Tolkien, per acabar posant sobre la taula la dimensió transmèdia de la Terra Mitjana. Les persones assistents han conversat sobre el tractament dels textos en les adaptacions per a cinema i televisió.

Festival Protesta

A banda de les activitats del programa CCVic, dissabte 15 l’espai del claustre també ha estat focus del Festival Protesta, amb la conversa i vermut ‘Cinema i gènere. De la mirada a l’acció‘, en la qual han participat Clara Roquet, Laura Rubirola i Mariona Borrull amb Montse Virgili com a moderadora.

Us recordem que, també en el marc del Festival Protesta, al claustre del Centre Cívic Joan Triadú hi té lloc la ‘Festa final: 10 anys del Festival Protesta‘, dissabte dia 22 d’octubre, de 19 h a 0 h. L’activitat, amb actuacions Lu Rois, Carla Collado, Joan Colomo, Adriana Bertran, Godai Garcia i Ludwig Band i moltes sorpreses, és oberta a tothom i gratuïta.

Festival Protesta: ‘Cinema i gènere’