Centres Cívics Vic

EL PREGÓ OBRE EL PRIMER CAP DE SETMANA DE FESTES DEL BARRI CAPUTXINS

L’Associació del Barri Caputxins inicia un mes llarg d’activitats diverses en una recuperada edició presencial de les festes veïnals. En el primer cap de setmana el Centre Cívic Can Pau Raba acull el pregó i el vermut popular.

PREGÓ DE LES FESTES
Divendres, 6 de maig, a les 9 del vespre, al CCVIC Can Pau Raba
.
El primer acte del programa és el tradicional pregó que aquest any va a càrrec de David Fontseca Romanos, director, productor (La Kaseta Ideas Factory) i realitzador de documentals i formats audiovisuals. Com a reporter, des de fa més de dotze anys està cobrint les migracions cap a Europa.

VERMUT POPULAR DE FESTA MAJOR
Diumenge, 8 de maig, al migdia, al CCVIC Can Pau Raba
.
La matinal de diumenge comença amb la missa solemne a la parròquia de Divina Pastora (11 h), seguida de la inauguració de la plaça de la Teuleria, nom proposat per iniciativa veïnal a l’espai situat entre els carrers Can Pau Raba i Canigó. Tot seguit tindrà lloc el vermut de les festes al Centre Cívic Can Pau Raba.

Recordem que cada tarda, de 16 h a 20 h, us podeu apuntar a les activitats com el campionat de parxís o comprar els tiquets per les activitats a l’espai P del 1r pis de Can Pau Raba.

Consulteu el programa de les festes del barri Caputxins.