Centres Cívics Vic

ELS CENTRES CÍVICS DE VIC PRESENTEM LA PROGRAMACIÓ DE PRIMAVERA

L’oferta cultural d’abril a juny inclou més de cinquanta propostes de diverses sessions i formats

Els Centres Cívics de Vic presentem el nou programa d’activitats de primavera que es portarà a terme entre els mesos d’abril i juny del 2022.

Una programació que concentra l’oferta en els populars tallers de CCVIC però on també hi trobarem algunes xerrades, un cicle especial de sortides i col·laboracions amb entitats i amb d’altres equipaments municipals, com és el cas de Vicjove, que, des del passat trimestre d’hivern, aporta un seguit de tallers monogràfics de la seva programació en diversos centres cívics i espais públics dels barris, adreçats al públic juvenil.

Pel que fa als continguts dels tallers i monogràfics, segueixen les línies temàtiques habituals de cada centre cívic, amb la incorporació de la cultura digital al CCVIC Can Pau Raba, que comença a escalfar motors com a espai integrant del projecte Osona Lab City. També destaquen els tallers a l’aire lliure, aprofitant l’arribada del bon temps, com per exemple fotografia de carrer (col·laboració amb La Farinera), taitxí, urban sketching, marxa nòrdica, escalada, pitch & putt i molts més.

Quant a les sortides, n’hi ha de diverses temàtiques: naturalistes, artístiques, literàries, de divulgació… Des d’una ruta històrica guiada (col·laboració amb el programa Stolpersteine) fins a una visita guiada a formatgeries d’Osona (col·laboració amb Lactium Vic).

Aquesta programació conviu amb totes les activitats organitzades per les diverses associacions i entitats que acullen els centres cívics, també consultables a l’apartat de notícies del web i a les xarxes socials de CCVIC.

Inscripcions

 • Totes les activitats són presencials i requereixen inscripció prèvia.
 • Les inscripcions s’obren el dilluns 4 d’abril a les 16 h i quedaran obertes fins el dia abans de l’inici de cadascuna de les activitats.
 • On es poden fer inscripcions?
  • En línia a la pàgina web centrescivics.vic.cat.
  • De forma presencial. L’horari especial d’inscripcions als CCVIC és:
   • 4 d’abril: de 16 h a 20 h
   • 5 – 14 d’abril (laborables): de 10 a 13 h i de 16 a 20 h (al CCVIC Santa Anna només tardes).
 • Inici de les activitats: a partir del 19 d’abril.

Veure programa CCVIC primavera (arxiu pdf).

Informació ampliada de cadascuna de les activitats.