Centres Cívics Vic

ES CANCEL·LA L’ACTIVITAT PRESENCIAL DELS CENTRES CÍVICS DE VIC

Degut a les noves restriccions aprovades pel PROCICAT (Resolució SLT/2568/2020) es cancel·la la programació dels Centres Cívics de Vic a partir d’avui dimarts, 20 d’octubre, i fins el 31 d’octubre: queden anul·lades totes les activitats dels programes Tallers i Propostes CCVIC, així com totes les activitats organitzades per les entitats que tenen espais cedits.

Resten excloses d’aquesta suspensió els programes i activitats d’intervenció socioeducativa, lleure educatiu i d’educació en el lleure d’infants, adolescents i programes de suport juvenil, així com aquelles altres activitats d’intervenció social i personals permeses a la resolució. També en queda exclosa la campanya de vacunacions per la grip al CCVIC Can Pau Raba.

En cas que alguna activitat de la programació CCVIC de setembre-octubre es pugui portar a terme en línia, es farà saber a les persones que hi prenen part. La nova programació de novembre-desembre queda pendent segons l’evolució de la pandèmia i de les restriccions.

Per a qualsevol consulta, us podeu adreçar als correus i telèfons de contacte dels Centres Cívics, en l’horari habitual d’atenció al públic de 16h a 20h.