ADA PARELLADA

La cuina sostenible

Preparar plats saborosos, nutritius i deliciosos en 5 minuts és possible tant sols amb una mica d’organització i planificació! Per tal de fer-ho possible l’Ada Parellada realitzarà un taller de cuina on ho demostrarà, tot parlant de les bases de nevera, que són preparacions fetes per endavant, les quals juntament amb els seus complements son la base de poder conciliar la cuina i la vida. Apreneu idees, trucs i receptes per tal de fer-vos la vida més fàcil, a més d’evitar malbaratar aliments a casa. 

Ada Parellada va nèixer a la Fonda Europa de Granollers al 1967. La cuina, les aromes i els plats l’han envoltat des del dia que va arribar a aquest món. Al 1993, va començar la seva aventura culinària en solitari inaugurant Semproniana, un restaurant al mig del Eixample de Barcelona. La restauració ocupa la part central de la seva feina, però la complementa amb múltiples activitats professionals. Col·labora amb diferents mitjans de comunicació transmetent la necessitat de recuperar els hàbits culinaris a les cases, ha escrit més de 20 llibres de divulgació culinària i lluita activament contra el malbaratament alimentari, realitzant tallers i xerrades arreu del territori.

Veure web: https://semproniana.net/ca/ada-parellada/

Inscriu-te!
Data

1 d’octubre
Horaris
(2 grups)
de 18 a 19:30h
de 20 a 21:30h
Tallerista
Ada Parellada
Preu
15 €