Centres Cívics Vic

ALEMANY

Iniciació a la llengua

Siguin els que siguin els  plans que tingueu per al vostre futur, amb l’ alemany podreu adquirir habilitats que poden millorar la vostra qualitat de vida professional i personal.

A més de l’anglès, el castellà i el xinès, la llengua alemanya és una de les més importants del món. Alemanya té una economia pròspera i és un important soci comercial del mercat mundial.

Segons una enquesta realitzada el 2015, més de 15,4 milions de persones a tot el món aprenen alemany, més de 100 milions de persones al món parlen alemany, i és una de les 10 llengües més parlades del món.

Hi ha bones raons per a iniciar l’aprenentatge  d’aquesta llengua i les situarem en diferents àmbits:

  •  De comunicació:
    • L’ alemany és parlat per més de 120 milions de persones a Àustria, Alemanya, Suïssa, Liechtenstein, Luxemburg, parts de Bèlgica, nord d’Itàlia i l’est de França.
  • D’economia:
    • L’alemany és un idioma clau a la Unió Europea i als països cada cop més importants d’Europa central i oriental. El coneixement de l’alemany millora les teves possibilitats al mercat laboral.
  • De  cultura:
    • L’alemany és un dels idiomes culturals més importants. Per exemple, Goethe, Mozart, Beethoven, Freud o Einstein i innombrables altres grans artistes i científics van parlar i van escriure les seves obres en alemany. Fins ara, el 10% del mercat mundial de llibres és en alemany.

Deshalb hoffen wir, Sie kennenzulernen.
Bis bald!!

Inscriu-te!
Dates del taller
10 sessions
22 de gener- 25 de març
Horaris
Dimecres
de 18:30 a 20h
Lloc
CCVIC Can Pau Raba
Tallerista
Elena Martín
Preu
35 €
Venda on-line tancada