Centres Cívics Vic

AQUARIOFÍLIA

Gaudeix de la natura aquàtica dins de casa

Aquest taller consistirà en una introducció bàsica al món de l’Aquariofília, que és l’afició que es dedica al manteniment de peixos i altres organismes aquàtics (plantes, coralls, invertebrats, etc.) en un aquari dins de casa.

El taller consisteix en dues sessions on s’explicarà i es veurà el següent:

1era Sessió (1,5 hores):

– Es muntarà un aquari d’aigua dolça en viu i en directe i s’anirà explicant tots els components que el componen (Urna de vidre, Taula, Filtre, Il·luminació, Termòstat, substrats, decoració, Aigua, etc.). De cada component anirem detallant les consideracions que s’han de tenir en compte per tal de que la instal·lació del nostre aquari a casa sigui un èxit i funcioni satisfactòriament.

– S’explicaran també les necessitats tècniques i els components necessaris per muntar un aquari d’aigua Salada/Marí. 

– I es comentarà quins requeriments s’han de tenir en compte per tal de mantenir l’aquari en perfectes condicions: (canvis d’aigua, alimentació dels peixos, adob de plantes, medicions de l’aigua PH-KH-GH, eliminació d’algues, etc.)

2ona Sessió (2 Hores):

– Dins del mon de l’Aquariofília existeixen infinitat de varietats i especialitzacions tot dependent dels gustos o les tendències. En Aquesta sessió es farà una breu explicació de cada una d’elles: 

 – En Aquaris d’Aigua Dolça: Aquaris d’aigua Freda o calenta,  Paludaris (aquaris emergits), Biòtops (aquaris geogràfics), Aquaris plantats, Aquascaping (concursos), especialitzacions en peixos (Bettes, Discos, Gambes, Cíclids, etc…), Cria de peixos.

 – En Aquaris d’Aigua Salada (Aquaris Marins), Varietats de peixos, corals, anemones, gambes, etc. 

– En aquesta sessió també acabarem de muntar l’aquari de la 1ra sessió, s’omplirà d’aigua, el posarem en marxa, afegirem les plantes, la decoració  i el peixos.

Aquestes dues sessions estaran conduïdes per Bernat Hosta i Manel Palma, professionals del sector i enamorats dels aquaris i de la vida aquàtica.

Activitat portada a terme per: Aquàrium del Ges – Professionals en aquaris i estanys (aquariumdelges.com)

Els podeu seguir a les següents xarxes socials:

Indicacions / Recomanacions: Es pot portar una llibreta i bolígraf per prendre apunts

Inscriu-te!
Dates del taller
2 sessions (dilluns)
12 i 19 de juny
Horaris
19 h – 20.30 h (12 juny)
18.30 h – 20.30 h (19 juny)
Lloc
CCVIC la Guixa
Preu
10€

Venda on-line tancada