Centres Cívics Vic

ARCADI OLIVERES

Conferència ‘L’economia al servei de les persones

El conegut economista i activista s’aproxima a l’economia posant com a centre el benestar de l’individu. És possible un sistema on la satisfacció de les necessitats de les persones i dels pobles estigui per sobre del lucre i del creixement? Cap on apunten els models alternatius d’economia social i comunitària?

Arcadi Oliveres

Doctor en Ciències Econòmiques. Professor titular del Departament d’Economia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona. Professor en diferents doctorats, màsters, postgraus i assignatures de lliure elecció a la UB, UPC, URV, UdLl, UdG. President del Patronat de la Universitat Internacional de la Pau de Sant Cugat del Vallès. Membre de la Societat Catalana d’Economia. President de Justícia i Pau a Barcelona de 2002 a 2014 Co-Impulsor del moviment social Procés Constituent.

Autor dels llibres:

Contra la fam i la guerra. Angle editorial (Barcelona, 2004). Tercera edició.

Un altre món. Angle editorial (Barcelona, 2006). Segona edició.

El meu camí cap a la utopia. Angle editorial (Barcelona, 2008).

Aturem la crisi. Angle editorial (Barcelona, 2009).

Diguem prou!. Angle editorial (Barcelona, 2012).

Autor de diferents publicacions en els següents camps de recerca: relacions Nord-Sud, deute extern, comerç internacional, cooperació al desenvolupament, governabilitat econòmica mundial, mundialització, ètica i economia, economia de la defensa, despesa militar, indústria i comerç d’armament, reconversió, desarmament versus desenvolupament…

Data
29 de gener / 19h
Lloc
CCVIC Can Pau Raba
Preu
Proposta gratuïta!
Entrada lliure fins a completar aforament.