Centres Cívics Vic

ATENCIÓ PLENA (MINDFULNESS)

Eines per a viure al moment present

Mindfulness és un recurs que activa la capacitat de viure i veure cada moment, posant atenció a l’experiència en el moment present amb acceptació i compassió. És una capacitat que tots tenim i que podem cultivar.
La seva pràctica pot reduir el nivell d’estrès significativament i conduir cap a una sensació més gran de benestar general.


A qui s’adreça? A totes les persones que volen conèixer-se millor, que tenen moments d’estrès o malestar i volen aprendre pràctiques senzilles per trobar més equilibri. No cal experiència prèvia. 
Coneixerem les bases del mindfulness o atenció plena a través de tècniques basades en la meditació i el moviment conscient, les quals es poden aplicar fàcilment a la vida laboral i personal.
Prendrem consciència de les coses quotidianes i com es respon o reacciona davant de diferents situacions. Amb aquest coneixement podrem respondre davant dels esdeveniments diaris amb saviesa, paciència i compassió.


“Entre l’estímul i la resposta hi ha un espai. En aquest espai hi ha el nostre poder de triar la resposta. A la resposta hi ha el nostre creixement i la nostra llibertat.” – Viktor Frankl – 

Stefanie Privoznik. Instructora de Mindfulness i MBSR (Reducció de l’estrès basat en Mindfulness). Professora de Hatha Ioga i Yin Ioga. 
www.kayayogabcn.com

Inscriu-te!
Dates del taller
5 sessions (dilluns)
Del 28 de febrer al
28 de març de 2022
Horaris
1 grup
18.30 h – 20 h
Lloc
CCVIC Serra-de-senferm
Format
Presencial. En cas de restriccions, es farà en línia.
Tallerista
Stefanie Privoznik
Preu
20€

Venda on-line tancada