Centres Cívics Vic

BANDARI

Taller per iniciar-se al fascinant món de les danses perses. El bandari és un ball folklòric original de la regió del Golf Pèrsic, al sud d’Iran, influenciat per la música i les danses africanes i àrabs.

És una dansa social que representa moviments i estats d’ànim que van des de la celebració fins al ritual. La seva essència és terrenal i enèrgica, i es pot ballar de forma individual o grupal, amb moviments de malucs, tors, braços, mans, espatlles i cap.

En aquest taller gaudirem d’una introducció a aquest ball, aprendrem els moviments i passos inicials i realitzarem una petita coreografia grupal.

Joana Gea
Inscriu-te!
Data
14 de juliol / de 18:30h a 20h
Lloc
CCVIC La Guixa
Preu
Proposta gratuïta!
Cal inscripció prèvia.

A càrrec de Joana Gea

Ballarina amb una extensa trajectòria dins l’àmbit artístic. Ha estat creadora de varis projectes socials-artístics per a diversos col·lectius. Ha viatjat per investigar la música, dansa i tradicions de diversos països. També ha col·laborat com a ballarina solista en diverses bandes de música de tot el món. Va ser ballarina principal en diversos projectes i grups musicals com Masallah (Granada), Les Bohemien (Mèxic), Tutti Frutti (Argentina), entre d’altres. Actualment es dedica a la formació i al desenvolupament del seu projecte Estudio Nómada (Dansa, art i cultura).

Xarxes socials: https://www.facebook.com/joanageadancer/ / https://www.facebook.com/estudinomada/ / https://www.instagram.com/estudionomada/

Venda on-line tancada