Centres Cívics Vic

S

BORSA I FINANCES

Com funciona la borsa? En aquest taller farem un breu recorregut a través de diferents conceptes bàsics relacionat amb els mercats financers. Des d’un punt de vista pràctic, explicarem les estratègies que utilitzen els professionals per invertir a la borsa, per aplicar-ho després a les nostres necessitats.

En els últims dos anys la nostra societat ha estat marcada pel coronavirus. En l’argot financer aquest tipus de fenomen es coneix com a “cigne negre”; un esdeveniment aleatori, volàtil i imprevisible. Aquest ens ha deixat un escenari ben particular. Per això també reservarem més d’una sessió per explicar el seu impacte econòmic, com va afectar als mercats i farem un repàs als nous conceptes d’èxit, com per exemple les “SPACs”.

Aquest taller està dirigit a qualsevol persona interessada en conèixer més i millor el funcionament del món, des de la perspectiva econòmica. Com en altres edicions, serà participatiu, flexible i lligat a l’actualitat.

TALLERISTA

Joan Anglada, Llicenciat en Economia (UAB, 2000 – 2005). Postgrau en Derivats Financers (IEF, 2010-2011) i Postgrau en Periodisme (UPF, 2012-2013). Ha treballat en diferents departaments d’entitats financeres catalanes i com analista de petites empreses que cotitzen a la borsa espanyola. Actualment és assessor independent i fundador de la pàgina de finances TheMoneyGlory.com.

Inscriu-te!
Dates del taller
5 sessions (dilluns)
Del 28 de febrer al 28 de març de 2022
Horaris
2 grups
De 18:30 h a 20 h
De 20.15 h a 21.45 h
Lloc
CCVIC Can Pau Raba
Tallerista
Joan Anglada
Format
Presencial.
En cas de restriccions, es farà en línia.
Preu
20€