Centres Cívics Vic

BRODATS DEL MÓN I DE CASA

5 Tècniques interessants i divertides

La tallerista, la Montse Torrents de Lletres i Fils, ens proposa un taller de brodat amè i divertit on aprendrem 5 tècniques de casa i d’altres països, curioses i actualitzades, descobrint a més quines son les seves històries i orígens:

  • Brodat mexicà: aprendrem l’acolorida tècnica del brodat mexicà i quin és el seu origen.
  • Boro sashiko: coneixerem la tècnica del brodat japonès boro sashiko i el significat que tenen els seus entramats geomètrics.
  • Punch needle: aplicarem la tècnica del punch needle, també anomenada “agulla màgica” amb la que tothom podrà fer brodats ràpids i actuals amb llanes i fils.
  • “Brodem la Natura” i “Brodem lletres”: aplicarem els punts tradicionals a brodats actuals, amb motius vegetals, paraules i missatges que es podran aplicar a samarretes, gorres, texans, etc.
  • Finalment, a les darreres sessions, els assistents podran treballar en un projecte propi (coixí, bossa, etc.) aplicant les tècniques que més els hagin agradat del taller i rebent assessorament en els dubtes que sorgeixin. Els tallers estan dissenyats per aprendre des de zero, així que no cal haver brodat abans.

Les sessions consten d’una breu contextualització sobre la tècnica que tractarem, on sorgeix, quan, quina cultura hi ha associada, etc. Seguidament posarem fil a l’agulla i començarem la part pràctica, assajant els punts bàsics, aprenent a crear o transferir patrons, i elaborant les nostres pròpies creacions.

Coneixements previs: Saber enfilar una agulla. No cal tenir coneixements previs de brodat ni de costura.

Inscriu-te!
Dates del taller
8 sessions (dimecres)
Del 21 de setembre al 16 de novembre de 2022
Horari
18 h – 20 h
Lloc
CCVIC Plaça d’Osona
Tallerista
Preu
45€