Centres Cívics Vic

BURLESQUE

Ball amb grans dosis de glamur, diversió i sensualitat

Tipus de ball inspirat en els típics balls dels teatres cabaret o de vaudeville, el Burlesque és un estil de ball que treballa la sensualitat femenina i desperta una actitud interior totalment alliberadora que totes les dones poden aconseguir.

Es tracta d’una experiència diferent, divertida i glamurosa que se serveix de complements com “boes”, cadires, coixins, bastons o picardies.

En aquesta activitat la Neus ensenyarà uns quants passos i moviments per tal de poder fer una petita coreogràfia. L’important del Burlesque és saber mostrar aquest joc de seducció que porta implícit i les sensacions que es volen transmetre a través de moviments exagerats i tremendament sensuals.

T’hi atreveixes?

El taller el portarà a terme la Neus Gaja, llicenciada en INEF, modalitat de gimnàstica rítmica l’any 1986. Ha estudiat dansa clàssica, contemporània i jazz, formant part de la companyia de dansa Anna Maleras els anys 1983-1989.

Inicia la seva formació com a ballarina de balls de saló amateur l’any 1990 fins el 1999. El 1995 guanya el campionat d’Espanya de Balls Standar i queda sotscampiona d’Espanya de Balls llatins. Obté la primera posició de Balls llatins el 1996, 1997 i 1998. A partir de l’any 1999 segueix la seva carrera a nivell professional fins el 2002, any en el que guanya el campionat d’Espanya de Balls llatins.

La Neus té nombroses participacions en competicions i opens internacionals de Balls de saló Esportiu, com Blachpool (1995, 1998 i 2002) German Open (1995 i 2002), Russia Open (1996) i Campionat d’Europa 10 balls Suïssa (1996)

El 1988 obre la seva primera escola de ball ubicada al carrer Sant Antoni de Vic. Deu anys més tard es trallada al polígon Malloles fins el 2011. A partir d’aleshores té la seva seu al Carrer Ramon Soler.

Al llarg d’aquests anys ha rebut formació de dansa jazz, Funk i dansa oriental, on encara rep formació a l’acadèmia Munique Nelth. També es forma en la modalitat de Burlesque a l’escola Marina Salvador, i realitza tallers de Salsa i Batxata a l’escola Ballongui de Barcelona.

Veure Web:

https://www.escoladeballneusgaja.com/

Recomanacions: Podeu portar pel taller sabates de taló, barrets, fulards, ventalls i tot allò que considereu sensual i sexy.

Inscriu-te!
Dates del taller
Monogràfic
Dimarts 29 de novembre de 2022
Horaris
20 h – 21.30 h
Lloc
CCVIC la Guixa
Tallerista
Preu
10€