Centres Cívics Vic

CAIAC

En aigües tranquil·les del Pantà de Sau

Una sessió d’iniciació i primer contacte amb la navegació en caiac. Una jornada especial per gaudir de la bellesa del pantà, guiats per instructors especialistes que ens ensenyaran a navegar en caiac de manera autònoma i amb seguretat. Adreçat a aquelles persones que mai han provat aquest esport o volen iniciar-se en aquest món. S’ensenyaran els fonaments bàsics de seguretat i tècnica de navegació fent una petita excursió per l’embassament de Sau.

Recomanacions:

Vestimenta: Cal portar roba de bany o esportiva (banyador, pantalons curts o malles i samarreta) i evitar les peces de cotó. Cal portar roba de recanvi.

Calçat: es poden portar sandàlies lligades o, si en teniu, escarpins (si no, no passa res). No recomanem les xancles tipus piscina.

Complements opcionals:  ulleres de sol, gorra, tovallola.

Hidratació: portar ampolla d’aigua o beguda isotònica.

REQUERIMENTS: És obligatori saber nedar. Portar protecció solar. Si s’utilitzen ulleres cal portar-les lligades amb un cordill o cinta.

Límit d’edat: Edat mínima per participar en aquesta activitat és a partir de 16 anys. (Els menors hauran d’anar acompanyats d’un adult)

Punt de trobada: directament al Pantà de Sau, a les instal·lacions d’Aquaterraclub, adreça: Mas la Riba s/n, 08519 Vilanova de Sau. Coordenades GPS: Latitud: 41º 58′ 30” Longitud: 2º 24′ 44”

A càrrec d’Aquaterraclub: https://www.aquaterraclub.es/

Caiac al pantà de Sau
Inscriu-te!
Data
Divendres 11 de juny
Horari
18h – 20h
Lloc
Instal·lacions d’Aquaterraclub (Pantà de Sau)
A càrrec de
Aquaterraclub
Preu
15€

Venda on-line tancada