Centres Cívics Vic

CLOWN

Descobreix el teu univers creatiu amb l’art de la pallasseria

Descobrirem i desenvoluparem l’estat clown; la innocència, transparència, ingenuïtat i vulnerabilitat profunda per mostrar i compartir les teves emocions i així anar a l’essència clown i a la teva pròpia llibertat com a ésser humà.


Treballarem:

  • L’estat clown, un estat en el qual estem disposats i disposades a explorar tant la nostra poètica, com també la part més ridícula i al mateix temps sentir el plaer i gaudir.
  • El contacte amb el públic a través de la mirada i l’escolta del grupal.
  • Deixar-te afectar i l’acceptació del fracàs.
  • La improvisació com a escolta creativa.
  • El contacte amb un i una mateixa.
  • La pròpia creativitat
Clara Arrey

Clara Arrey és la clown Clarines i trombones. Porta formant-se amb el clown desde l’any 2016 amb mestres com Carlos Mo i Mr. Di (Barcelona), Mage Arnal (València), Alex Coelho (Brasil), Jose Piris (Marid), Piero Partigianoni (Itàlia), Alicia Olea (Argentina), Lolo Fernández (Jaén). També es forma en improvisació amb Diego Ingold i soundpainting amb Ricardo Gassent.

L’any 2019 va cocrear la companyia de clown Payasas Cirkulando que es dedica a la investigació, formació i al clown teatral en perspectiva de gènere. Com a pallassa porta més de 50 espectacles amb l’obra Payasa me siento per Mèxic, Colòmbia i Catalunya; coautora del llibre Payasas: humor y género i codirectora del documental RISISTENTES: una mirada del clown desde los feminismos latinoamericanos.

Actualment forma part de la companyia de circ i clown Mare Nostra. A més té tres números de clown propis, dirigits per Piero Partigianoni, Natalia Calles i Monty; La mort del Patriarcat, La nota Sol i El Poliamor musical. 

Pàgina web: clarol1995.wixsite.com/clarinesitrombones.

Inscriu-te!
Dates del taller
10 sessions (dimarts)
19 i 26 d’abril
3, 10, 17, 24 i 31 de maig
7, 14 i 21 de juny de 2022
Horari
18.30 h – 20 h
Lloc
CCVIC Can Pau Raba
Tallerista
Preu
35€