Centres Cívics Vic

S

COMUNICAR-NOS

Dinàmiques, consells i vocabulari per entendre i fer-nos entendre

En aquesta sessió coneixerem quins són els elements principals per a poder ser uns bons comunicadors tant en la nostra vida personal com en la professional. Veurem com la nostra manera d’expressar-nos influeix en les nostres relacions a través d’improvisacions pràctiques.

TALLERISTA

Mercè Estrada

Després de cursar la Llicenciatura de Traducció i Interpretació a la UVic, es Llicencia en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona. Complementa els seu estudis al Rose Bruford College of Speech and Drama i a la LAMDA (London Academy of Music and Dramatic Art) i continua la seva formació amb cursos amb professors com Catherine Fitzmaurice (veu) i Javier Daulte (interpretació) entre d’altres.

Ha treballat en teatre amb directors com Joan Ollé i Pere Planella i a la televisió en series com ‘El cor de la Ciutat’ i ‘Ventdelplà’ i ha fet també intervencions en el món del cinema.

Imparteix classes d’habilitats comunicatives i classes de teatre en diverses escoles i té un llarg recorregut en el món de les arts escèniques.

Inscriu-te!
Dates del taller
Monogràfic
Dijous 31 de març
Horaris
De 19 h a 21 h
Lloc
CCVIC Can Pau Raba
Tallerista
Mercè Estrada
Format
Presencial.
Preu
10€
Venda on-line tancada