Centres Cívics Vic

CROSSFIT

Sistema d’entrenament compost per exercicis funcionals variats

El CrossFit és un programa de condicionament dissenyat per ajudar a les persones a millorar la seva condició física. És un sistema d’entrenament compost per exercicis funcionals constantment variats i executats a alta intensitat.

És un programa de força i condicionament físic total, que es basa en l’increment de les 10 capacitats físiques més reconegudes pels especialistes en l’entrenament esportiu:

  1. Resistència cardio-respiratòria
  2. Resistència muscular
  3. Força
  4. Flexibilitat
  5. Potència
  6. Velocitat
  7. Coordinació
  8. Agilitat
  9. Equilibri
  10. Precisió

Cada entrenament és diferent a l’anterior i nou en si. Això implica que cada entrenament sigui un repte diferent. Tot el cos es treballa en conjunt. Aquest entrenament no aïlla el treball muscular com passa quan exercitem el nostre cos amb màquines convencionals.  Els moviments practicats en CrossFit són els que s’utilitzen diàriament en la vida quotidiana, per això els seus resultats són tan efectius. Cada dia se superen nous reptes.

Durant aquestes 5 classes, es podran conèixer i practicar diferents tipus d’entrenament, ja que cada dia es canvia, mai no es fa el mateix, per tal d’exercitar tots els músculs del cos.

Aquest entrenament el portarà a terme en Jordi Coma, responsable  de la planificació  diaria dels wods i de la formació  dels seus coaches. 

El present taller es portarà a terme a les instal.lacions de H2h Vic CrossFit

Qui és i què diu en Jordi Coma?

M’encanta la intensitat en l’entrenament, els esports que et porten a l’extrem, però per sobre de tot respecto la tècnica, que t’introdueix d’una forma segura en tots ells i marca la diferència amb la resta. Tècnica i preparació física és èxit assegurat.

Nascut a Vic el 26 de febrer de 1977. Apassionat per l’esport i dedicat al CrossFit. Crec que el pilar fundamental d’un box de CrossFit és la qualificació, experiència i passió dels seus entrenadors. El meu objectiu com a coach és demostrar que CrossFit és per a tothom, que cada persona, independentment de la seva condició física, millori dia a dia i pas a pas amb una metodologia segura i eficaç, m’encanta ensenyar i veure com els meus alumnes van adquirin habilitats i aconseguint els seus objectius marcats. Deixa’t guiar, faràs coses que mai t’haguessis imaginat.

Formació:

Tècnic en emergències sanitàries, anatomofisiología i patologia bàsiques, (RCP I DEA),

.Crossfit level 1 certificate 2014: fundamentals, tècnica i moviments, functional training, Nutrició i programació

.CrossFit level 2 certificate 2018

.Entrenador crossfit  kids 

.crossfit scaling course certificate

.crossfit judges 2018, 2019,20,21

.crossfit course espot the Flaw (versió 1)

.crossfit course lesson planning

.Instrucror IKS kettlebells: moviments fonamentals, Moviments d’empenta, moviments de oscilació, moviments accessoris i variacions, protocols de treball, Programació d’entrenaments

. Entrenador personal

. Certificat en cal·listènia

Indicacions:

És un programa d’entrenament indicat per tot tipus de persones majors de 18 anys, els exercicis es poden adaptar en funció de la persona.

Es demana màxima puntualitat a les classes, si la classe ha començat, la persona que arribi tard no podrà afegir-se a l’entrenament.

Cal portar roba d’esport, bambes netes únicament per la classe, tovallola i una ampolla d’aigua.

Veure web: http://www.h2hviccrossfit.com/

Inscriu-te!
Dates del taller
5 sessions (divendres)
Del 30 de setembre al 28 d’octubre
Horaris
2 grups
9.30 h – 10.30 h
18.15 h – 19.15 h
Lloc
Instal.lacions de H2h Vic CrossFit
Tallerista
Jordi Coma de H2h Vic CrossFit
Preu
35€