
CUINA FRESCA DE PRIMAVERA
Cremes fredes, aperitius, carpaccios i més
La primavera és aquella estació que els dies comencen a fer-se més llargs, més càlids i la nostra alimentació també canvia, ja que ens venen de gust receptes més fresques.
En aquest taller, a càrrec de Vivian Federmann de l’Associació Gastronòmica i Cultural TitaVivi, aprendrem receptes senzilles, fàcils i delicioses que podrem elaborar qualsevol dia de la setmana com cremes fredes (salmorejo, vichyssoise…), passant pels aperitius grecs (tzatziki, melitzanosalata…), tàrtars, carpaccios, escabetx (sardines, seitons en vinagre…), quiches…
Inscriu-te!
Dates del taller
8 sessions (dimecres)
Del 3 de maig al 21 de juny
Del 3 de maig al 21 de juny
Horaris
18.30 h – 20 h
Lloc
CCVIC El Montseny
Tallerista
Vivian Federmann de l’Associació Gastronòmica i Cultural TitaVivi
Preu
50 € / Gratuït