Centres Cívics Vic

DANSA BEDUÏNA

Originària del desert d’Egipte

En aquest taller veurem i aprendrem els passos inicials de la dansa “Hagalla”. És una dansa de celebració que es porta a terme en diferents ocasions quotidianes a les colònies de beduïns de l’occident d’Egipte, sobretot en regions properes a Líbia i al Pròxim Orient.

La figura principal és la ballarina “haggalera”, que balla mostrant tota la seva gràcia, riquesa i bellesa davant d’una filera o un semicercle sovint de familiars, que l’acompanyen amb cants i aplaudiments.

Aprendrem a moure’ns com “haggaleres”, amb un ball sensual, alegre i divertit.

La classe serà de 90 minuts.

A càrrec de Joana Gea, ballarina amb una extensa trajectòria dins l’àmbit artístic. Ha estat creadora de varis projectes socials i artístics per a diversos col·lectius.

Ha viatjat investigant la música, dansa i tradicions per diversos països. També ha col·laborat com a ballarina solista en diverses bandes de música de tot el món. Ballarina principal en diversos projectes i grups musicals com Masallah (Granada), Les Bohemien (Mèxic), TuttiFrutti (Argentina), entre d’altres.

Actualment es dedica a la formació i al desenvolupament del seu projecte Estudio Nómada (Dansa, art i cultura) www.joanagea.com

Joana Gea

També la podeu seguir a les xarxes socials:

https://www.facebook.com/joanageadancer/

https://www.facebook.com/estudinomada/

https://www.instagram.com/estudionomada/

Inscriu-te!
Data del taller
Monogràfic
Dilluns, 22 de febrer
Horari
18:30h – 20h
Lloc
CCVIC la Guixa.
Taller en línia
Tallerista
Joana Gea
Preu
8€
Venda on-line tancada