Centres Cívics Vic

ECONOMIA, BORSA I FINANCES

Conceptes bàsics per invertir amb sentit comú

La borsa és un indret on es guanyen grans fortunes, però també se’n perden moltíssimes. Per això, en aquest taller d’introducció a la borsa explicarem quines són les eines que utilitzen els professionals, per invertir amb èxit. Així com també farem una introducció a diferents conceptes econòmics i als instruments financers, des d’un punt de vista pràctic i amb un punt de sentit comú.

Durant els últims mesos diferents esdeveniments internacionals han afectat la nostra butxaca. Tant la producció del petroli com la guerra a Ucraïna han complicat la nostra vida diària. Mentrestant, les borses han començat a baixar, així com també el preu d’altres productes de moda com les criptomonedes. Durant el curs, farem una revisió d’aquest escenari i com ens hi podem enfrontar des del punt de vista d’un inversor.

Aquest taller està dirigit a qualsevol persona interessada en conèixer més i millor el funcionament del món econòmic, des de la base. Participatiu, flexible i lligat a l’actualitat.

A càrrec de Joan Anglada, llicenciat en Economia (UAB, 2000 – 2005). Postgrau en Derivats Financers (IEF, 2010-2011) i Postgrau en Periodisme (UPF, 2012-2013). Ha treballat en diferents departaments d’entitats financeres catalanes i com analista de petites empreses que cotitzen a la borsa espanyola. Actualment és assessor independent i fundador de la pàgina de finances TheMoneyGlory.com

Inscriu-te!
Dates del taller
10 sessions (dimarts)
Del 20 de setembre al 29 de novembre
Horaris
2 grups
18.30 h – 20 h
20.15 h – 21.45 h
Lloc
CCVIC Can Pau Raba
Tallerista
Joan Anglada
Preu
35€