Centres Cívics Vic

ENQUADERNACIÓ ARTESANAL

Tot el procés de crear un llibre: paper, tapes, portada i llibre. 

El taller consta de diverses sessions en les que posarem en pràctica tot el procés de reproducció d’un llibre de forma artesanal.

Ens guiaran en aquest taller l’Associació Tapís *  

El curs s’organitza en tres parts  

  • Inicialment coneixerem el procés d’elaboració del paper artesanal partint de la base del paper moll, farem la pasta a partir de paper usat, per crear nous fulls de diferents formats i coloracions.  
  • Posteriorment al Taller d’enquadernació realitzarem el folrat de les tapes i la portada del llibre.  
  • Finalment, aprendrem diferents tècniques d’enquadernació : japonesa, per relligat,.. per a l’elaboració d’articles diversos: llibres, llibretes i àlbums. 

En acabar el curs els participants obtenen una còpia personalitzada del llibre, de la mateixa qualitat dels productes elaborats en l’edició dels llibres de Tapís

El llibre que ens endurem a casa serà: « Cuina Pràctica de Manel Molera i Pasqual, 29 Receptes per sorprendre» 

* Associació Tapís,

L’Associació Tapís som una entitat sense ànim de lucre, creada l’any 1984 amb la finalitat de poder donar resposta a les necessitats d’alguns joves en condicions de risc psicosocial.

Actualment l’entitat treballa per tal de donar resposta a les dificultats derivades de l’exclusió sociolaboral que afecten a molts ciutadans i ciutadanes de Vic i de la comarca d’Osona.

Inscriu-te!
Dates del taller
8 sessions (dijous)
del 20 d’abril al 8 de juny
Horaris
1 grup
18 h – 20 h
Lloc
CCVIC Plaça d’Osona
Preu
40€

Venda on-line tancada