Centres Cívics Vic

ETSY

Creació d’una botiga virtual per vendre productes artesans

Etsy és una plataforma internacional per a vendre productes artesans i vintage on-line. Ens els últims anys s’ha popularitzat molt i és un gran aparador i punt de venda pels petits artesans i artistes.

Descobrirem com funciona la plataforma i crearem una botiga virtual.

Continguts:

1. Explicació de què és Etsy. Exploració de la plataforma i mostra d’exemples interessants. Productes que s’hi poden oferir i quins són els que triomfen més. Parlem dels vostres projectes. Què us agradaria oferir? Està ben enfocat? Per a quin públic?

2. Posem nom al vostre projecte. Tot el que necessitem per obrir una botiga. Crearem un compte i parlarem de les fotos i descripcions dels productes.

3. Obrim botiga. Ens mourem per dins d’Etsy i descobrirem la quantitat de funcions i possibilitats que tenim dins la botiga.

4. Seguim mirant els vostres projectes i més possibilitats dins d’Etsy. Promocionarem la botiga dins d’Etsy.

5. Promoció de la botiga fora d’Etsy. Parlarem de com fer-ho a Instagram i Pinterest, unes grans aliades per a la venta.

El taller està pensat per a poder-lo acabar amb la botiga ja creada o qui ho prefereixi, rebre tota la informació de com crear-la.

Si voleu crear la botiga al mateix moment que fem el curs heu de portar ordinador portàtil o tenir a casa ordinador. Amb un mòbil smartphone amb força memòria també es pot fer, tot i que no és tan còmode.

Inscriu-te!
Dates del taller
5 sessions
del 23 de setembre al 21 d’octubre
Horaris
Dimecres (1 grup)
de 18:30 a 20h
Lloc
CCVIC Santa Anna
Tallerista
Meritxell Soler
Preu
20€
Venda on-line tancada