Centres Cívics Vic

GARROFA, DELÍCIA MEDITERRÀNIA

Descobreix els usos i propietats d’aquest llegum d’alt valor energètic, baix en greixos i ric en hidrats, fibra i proteïnes

La garrofa és un superaliment local i mediterrani que durant anys ha sigut injustament desprestigiat. El consum de la garrofa té un impacte positiu tan ambientalment com socioeconòmica; i és l’alternativa imprescindible per a una sobirania alimentària més dolça. A més de ser un aliment d’alta qualitat i proximitat, el seu cultiu és ètic i resilient al canvi climàtic. El principal avantatge de la garrofa envers al cacau és que no és estimulant ni addictiva, és dolça de manera natural i és rica en ferro i calci. És hora d’elevar-la al lloc que es mereix en la nostra dieta i al nostre imaginari!

La Clara Martín Riu, que està al capdavant del projecte Menjamiques, parlarà de la garrofa i mostrarà com elaborar receptes delicioses amb aquest llegum que té una multitud de propietats i avantatges.

Inscriu-te!
Data del monogràfic
Dissabte
18 de febrer
Horari
10.30 h – 12.30 h
Lloc
CCVIC El Montseny
Preu
10€