Centres Cívics Vic

GASTRONOMIA RESIDU ZERO

Aprofita el menjar que sobra i elabora noves receptes originals

Moltes vegades cuinem de més per tenir menjar un altre dia, però ho acabem
avorrint. Per als cuiners més inquiets i creatius, la cuina residu zero pot
ser tota una experiència i una oportunitat per descobrir noves creacions
culinàries. Transformar plats senzills en altres de diferents i més elaborats
és la millora manera d’aprofitar i crear plats nous que mai hauríem imaginat.
La cuina creativa i la cuina residu zero estan estretament relacionades.

A càrrec de Rubèn Giró, autor del blog Catacuina en el que hi podreu trobar receptes, crítiques gastronòmiques i tot el que estigui relacionat amb la gastronomia.

Inscriu-te!
Dates del taller
5 sessions (dijous)
Del 3 de novembre a l’1 de desembre
Horaris
2 grups
09:30 h – 11 h
18:30 h – 20 h
Lloc
CCVIC El Montseny
Tallerista
Ruben Giró
Preu
30€