Centres Cívics Vic

HABILITATS COMUNICATIVES

Eines i consells per expressar-nos amb naturalitat

En aquesta sessió coneixerem quins són els elements principals per a poder ser uns bons comunicadors tant en la nostra vida personal com en la professional. Veurem com la nostra manera d’expressar-nos influeix en les nostres relacions a través d’improvisacions pràctiques.

Persona que imparteix el taller: Mercè Estrada

Després de cursar la Llicenciatura de Traducció i Interpretació a la UVic, es Llicencia en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona. Complementa els seu estudis al Rose Bruford College of Speech and Drama i a la LAMDA (London Academy of Music and Dramatic Art) i continua la seva formació amb cursos amb professors com Catherine Fitzmaurice (veu) i Javier Daulte (interpretació) entre d’altres.

Ha treballat en teatre amb directors com Joan Ollé i Pere Planella i a la televisió en series com ‘El cor de la Ciutat’ i ‘Ventdelplà’ i ha fet també intervencions en el món del cinema.

Imparteix classes d’habilitats comunicatives i classes de teatre en diverses escoles i té un llarg recorregut en el món de les arts escèniques.

Inscriu-te!
Dates del taller
1 sessió
8 d’octubre
Horaris
Dijous (2 grups)
de 17:30 a 19:30 h
de 19:45 a 21:45 h
Lloc
CCVIC Can Pau Raba
Tallerista
Mercè Estrada
Preu
10 €