Centres Cívics Vic

HO’OPONOPONO

Tècnica hawaiana de resolució de problemes

L’ho’oponopono és una eina ancestral que ens arriba des de Hawai després d’estar durant segles ben guardada pels kahunes (els “guardians del secret”). Ho’oponopono és l’instrument de la filosofia de l’Esperit d’Aloha, que parla de l’energia amorosa present en la comú-unitat que formem cadascun de nosaltres, amb els altres, amb la naturalesa i amb el cosmos.  En l’esperit d’Aloha es convida sempre a adoptar les actituds que incrementen aquesta vibració d’amor infinit per tal de viure en pau i harmonia amb els altres i amb l’entorn.

Quan en la nostra vida ens trobem amb problemes i conflictes de qualsevol tipus (a nivell físic, emocional, econòmic, espiritual…) l’ho’oponopono és una eina que ens permet, a través del perdó i l’amor, sanar les causes que són l’origen del problema.

​L’Ho’oponopono té a veure amb reconèixer que som creadors i que tenim responsabilitat en el que ens passa en la nostra vida. I el que no hem creat amb gaire amor, encara que potser no recordem ni  quan ni on, podem perdonar-lo, deixar-lo anar i continuar més lleugers el nostre camí. 

​L’Ho’oponopono es practica fent servir el poder de la paraula per alliberar l’energia de les memòries doloroses que guardem dins nostre i que sense saber-ho ens causa conflictes, dolors o malalties. Anem esborrant tot el que no som per anar trobant quina és la nostra veritable identitat.

Dates del taller
5 sessions
20 i 27 de gener. 3, 10 i 17 de febrer
Horaris
Dimecres (1 grup)
de 18h – 19:30h
Lloc
En línia
Tallerista
Helena Broquetas
Preu
20 €

Necessiteu obtenir accés per mostrar aquest contingut
Per poder veure aquest contingut, heu d’iniciar sessió