Centres Cívics Vic

LA CUINA DE LA TÒFONA

Receptes per fer a casa

La tòfona és un dels fongs més preuats des de fa segles, i la seva aroma és irresistible.

L’ús principal és el culinari, ja que l’aroma i sabor són molt apreciats a la cuina europea meridional, i en particular a la cuina occitana, l’italiana i les de la península Ibèrica. S’usa principalment com a condiment, directament del producte cuinat, per exemple als ous batuts en una truita d’ou, en una botifarra o en un pollastre rostit, o sinó també s’usa per a perfumar oli d’oliva, per exemple, amb el qual es poden amanir o cuinar plats que quedaran aromatitzats amb una mica de gust d’aquest bolet.

Osona és terra de tòfones, per això Osona Cuina fa anys que treballa per promocionar aquest diamant negre, un producte de temporada al que li hem de perdre la por. Els cuiners del col·lectiu us explicaran com podem cuinar amb tòfona a casa i quines són les millors receptes per potenciar-ne l’aroma i el sabor. Perquè la tòfona és per gaudir-la!

Inscriu-te!
Dates del taller
Monogràfic
Dilluns, 22 de febrer
Horaris
18:30h – 20h
Lloc
CCVIC El Montseny Taller presencial (en cas de restriccions, en línia)
Tallerista
Preu
15 €
Venda on-line tancada