Centres Cívics Vic

L’ART DE LA COMUNICACIÓ ORAL

Aprèn a parlar en públic amb confiança, seguretat i empatia

“Domina les pors i gaudeix de la comunicació. Perquè quan facis somriure les paraules, emocionaràs i seduiràs amb les teves idees”

PER A QUI ÉS?

Adreçat a persones que volen superar la por de parlar en públic o millorar la comunicació oral, i a professionals que han d’exposar-se a un públic, sigui en un equip de treball, en una ponència, etc.

METODOLOGIA

“Crearem un cercle de confiança i treballarem de manera pràctica, amena i participativa les diferents eines que us aniré mostrant”.

QUÈ TREBALLAREM I QUÈ ACONSEGUIRÀS?

Treballarem el nostre cos, la gestió dels nervis i la projecció de la veu davant d’un “auditori”.

T’oferirem eines bàsiques per gestionar el teu cos i la teva ment davant d’una exposició oral.

Desgranarem i treballarem els elements tècnics i metodològics que embolcallen el fet de parlar en públic.

Descobrirem els teus punts forts davant d’un grup i com potenciar-los, així com les mancances i com pal·liar-les.

Coneixerem l’exposició oral i les tècniques que ens poden ajudar a guanyar seguretat, segons la tipologia d’oients als que ens dirigim.

IMPARTIT PER MARTA CATALAN

Em dic Marta Catalan sóc contadora d’històries i melodies, i una fervent defensora del poder que tenen els somriures, la comunicació oral i la vida slow.

Em dedico a l’art de la paraula explicada i cantada. El que anomeno «La paraula en moviment.» D’aquí el meu projecte, Devivaveu, on ofereixo espectacles i tallers adreçats a infants i adults, per a fer que la comunicació oral sigui una porta d’entrada a la vida feliç i en harmonia.

Saber-nos expressar en veu alta ens aporta confiança i seguretat, ens ajuda a generar empatia, i això es tradueix en benestar. En definitiva, ens ajuda a sociabilitzar-nos, per això considero que és una eina imprescindible per viure en plenitud.

www.devivaveu.cat

Inscriu-te!
Dates del taller
1 sessió
11 de desembre (dissabte)
Horaris
1 grup:
10.30 h – 12.30 h
Lloc
CCVIC Can Pau Raba (en cas de restriccions es farà en línia)
Preu
10 €

Venda on-line tancada