Centres Cívics Vic

LES POSTRES DE LES NITS

Dolços orientals creatius:
sushi dolç, taiyaki i l’Oió (la caca de l’Arale en dolç)

Any rere any el Festival Nits de cinema oriental organitzen activitats paral·leles com sopars i exhibicions a l’aire lliure (balls, arts marcials…) que combinen a la perfecció amb el programa cinematogràfic i que fan que sigui un esdeveniment amè i apte per a tothom.

Aquest any, des de centres cívics, volem homenatjar una de les sorpreses del Fesnits 2019, el postre oficial del certamen: el Pastisset de les Nits. Es tracta de l’Oió, la famosa caca de l’anime nipó Dr. Slump o com molts d’altres la coneixem, “la caca de l’Arale”. Una proposta de El Carme-Forn i pastisseria de Vic i creada pel xef pastisser Lluc Crusellas. A part d’aquest pastisset, també veurem com s’elaboren altres postres emblemàtiques del festival com el taiyaki.

Taller en format showcooking (no és un taller pràctic) amb degustació final.

Amb només 17 anys , Lluc Crusellas va treballar durant la temporada d’estiu a l’estació de postres del restaurant de Nandu Jubany. Allà va començar la carrera d’aquest jove professional que, després de formar-se en prestigioses escoles de Barcelona como EspaiSucre y Hofmann, es va incorporar a La Pastisseria de Josep Maria Rodríguez, on va aprendre mètodes de producció, organització i treball en equipo. Desde el 2017 es el xef pastisser d’El Carme Pastisseria de Vic.

Crusellas és un bon exponent d’una generació de pastissers ben preparats que, tot i la seva joventut, tenen experiència i se senten orgullosos de pertànyer a aquest ofici.

Inscriu-te!
Data
Divendres 9 de juliol de 2021
Horaris
18 h – 20 h
Tallerista
Preu
8€

Venda on-line tancada