MELMELADES
Elaboració i conserva
Cada vegada hi ha més gent que prefereix fer-se a casa les seves pròpies melmelades, d’aquesta manera podem elaborar-les de la manera que ens agradin més (més dolces o menys i amb les fruites que més ens agraden).
En aquest taller presentarem diferents tècniques per a l’elaboració de melmelades artesanes de fruites i/o verdures, utilitzant únicament productes de temporada, de proximitat i sense cap colorant i/o conservant artificial.
A càrrec de Vivian Federmann de l’Associació Gastronòmica i Cultural TitaVivi.
Nota: el format del taller és show cooking, és a dir, una demostració culinària per a tots els assistents amb degustació final. No és un taller pràctic.
Inscriu-te!
Dates del taller
2 sessions
19 i 26 de maig
19 i 26 de maig
Horaris
Dimecres
18:30h – 20h
18:30h – 20h
Lloc
CCVIC El Montseny
Presencial interior (en cas de restriccions, en línia)
Presencial interior (en cas de restriccions, en línia)
Tallerista
Vivian Federmann
Preu
15 €