Centres Cívics Vic

MODERN JAZZ

Ball coreogràfic amb música

La dansa jazz neix als Estats Units a primers del segle XX, encara que les seves arrels es remunten als balls tradicionals africans, portats pels esclaus a Amèrica. Al llarg del segle XX, aquest estil de ball ha anat involucrant diferents elements tècnics de la dansa moderna, contemporània, del ballet clàssic i de l’expressió corporal; tots aquests influxos fan que a la dècada de 1950 sorgeixi el Modern Jazz.

Es treballa molt la mobilitat del tors i la dissociació de la part superior del cos pel que fa als treballs de cames i peus. Una de les seves peculiaritats són les contraccions abdominals, i la manera particular d’entrar i sortir del terra. En aquest estil s’aplica la dansa de jazz amb ritmes més moderns.

Es continua partint de les tècniques del ballet clàssic però amb complements d’estils de lliure expressió i estètica corporal i implementant la música comercial.

Actualment el Modern Jazz és un tipus de dansa molt practicada per gent de totes les edats, ja que és un estil divertit que connecta molt bé amb grans i petits.

En el present taller es començarà cada classe amb un petit escalfament, seguirem amb uns exercicis per millorar i aprendre alguns passos del modern jazz i per acabar es farà una coreografia. 

Recomanacions: Cal portar roba i calçat còmodes, i si es vol una ampolleta d’aigua.

Taller a càrrec de Carla Zafra, de l’escola de dansa Maria Cinta de Manlleu.

Web: https://balletmcinta.com/

Inscriu-te!
Dates del taller
10 sessions (dimarts o dimecres) Dimarts: del 19 d’abril al 21 de juny de 2022 Dimecres: del 20 d’abril al 22 de juny de 2022
Horaris
2 grups
20 h – 21 h (dimarts)
18.15 h – 19.15 h (dimecres)
Lloc
CCVIC la Guixa
Tallerista
Preu
35€